Toont alle 5 resultaten

Duurzame refurbished Canon printers

Naast de nieuwe multifunctionele printers levert Reprotec ook duurzame refurbished R-line printers van het merk Canon, dat zijn de modellen waar de letter R achter het modelnummer staat b.v. Canon iR Adv C3520i R.

 

Goede materialen hergebruiken

De nieuwe generatie moderne printers van Canon worden met zeer hoge kwaliteitswaarde geproduceerd, waardoor een levensduur van 10 jaar niet vreemd is. Jong gebruikte systemen zijn geschikt voor refurbished en worden weer opnieuw in gebruik genomen. Uitsluitend systemen met lage tellerstanden komen na een strenge kwaliteitscontrole hiervoor in aanmerking, zodat u met zekerheid zorgeloos met deze printer kunt werken.

Deze printers zijn zeer duurzaam want een ecologische voetafdruk die al eerder is gemaakt tijdens de productie van een nieuwe printer, hoeft nu niet nogmaals te worden gemaakt. Dit resulteert in minder gebruik van grondstoffen en minder CO2 uitstoot.

 

Moderne techniek

De moderne techniek is van de nieuwste generatie en voldoet volledig aan alle eisen en mogelijkheden die u van een printer mag verwachten. Na deze selectieve opbouw en uitvoerige testprocedures zijn de printers technisch weer in perfecte staat, en hebben dezelfde betrouwbare en productieve werking als nieuwe printers. Daarom krijgen de refurbished Canon printers ook dezelfde service en garantie als die van de nieuwe printers. De levensduur van een duurzame refurbished Canon printer ligt afhankelijk van o.a. de intensiviteit van het gebruik ongeveer tussen de 6 en 10 jaar.

 

Staat het model dat u zoekt er niet bij? Mail ons